Anybody else having problems opening the forums with an iPad?

Go down

Anybody else having problems opening the forums with an iPad?

Post  jandrolex8 on Sun Feb 23, 2014 7:14 am

Anybody else having problems opening the forums with an iPad? Every time I try to go to "classic version" it directs me to a page that says "You can return to the index...".
avatar
jandrolex8
CAD Special Forces

Posts : 558
Join date : 2013-04-18
Age : 41
Location : City of Angels

View user profile

Back to top Go down

Re: Anybody else having problems opening the forums with an iPad?

Post  acetate909 on Mon May 05, 2014 3:41 am

I've found that if you toggle the classic version you need to refresh the whole shabang, then it works for me just fine.....both ipad3/mini
avatar
acetate909
CAD Grunt

Posts : 109
Join date : 2014-02-12
Age : 38
Location : BorderTown USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Anybody else having problems opening the forums with an iPad?

Post  Kidglasgow on Tue Jun 24, 2014 10:08 pm

Hi I have just joined and use an iPad but I don't see anywhere to edit my profile or enable email options HELP!!!!!! Thanks
avatar
Kidglasgow
CAD Recruit

Posts : 62
Join date : 2014-06-09
Age : 40
Location : Glasgow

View user profile

Back to top Go down

Re: Anybody else having problems opening the forums with an iPad?

Post  Reks36 on Tue Jun 24, 2014 10:17 pm

Kidglasgow wrote:Hi I have just joined and use an iPad but I don't see anywhere to edit my profile or enable email options HELP!!!!!! Thanks

Should be under preferences under profile and allow to receive emails
avatar
Reks36
CAD Too Buku

Posts : 1460
Join date : 2014-03-02
Age : 36
Location : 90230

View user profile

Back to top Go down

Re: Anybody else having problems opening the forums with an iPad?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum